DAGENS DÖDSBANTARNAKENCHOCK!

Ja, rubrik i bästa Aftonbladet-stil. Givetvis handlar texten om något helt annat.

Tillbaka i verkligheten nu, alla flaskor placerade i garderoben i väntan på att KANSKE få plats i lilla ölkylen. Men vad hände idag egentligen?

Kom dit runt 09, träffade Alf loves bigfoot och gav honom ett par hembrygder och småpratade lite. Tiden gick långsamt.... Kön var gles och folktom... Började kännas dumt att man kom dit så tidigt, men plöstligt började kön växa å växa. Och glad var jag då att jag var bland de första i kön :)

Lite irritation bildades längst framme då en man i sina bästa år ansåg att kön var för lång, och därför ställde sig vid andra ingången. Några köande började surra irriterat med varann, och slutligen gick en av dem iväg och sa åt "mannen i sina bästa år". Civiliserat liksom.

Inne i butiken vältes ett Brewdog-mixpack ner, fast det var snarare pga dålig förpackning än av iver. Luktade dock så gott att ett sådant fick hänga med hem trots allt (eller rättare sagt, min pappa köpte ett sådant)... En herre som stått i vinkön först tyckte att han hade köat nog och ställde sig längst fram i ölkön när det var dags för ölinköp. Det tyckte inte personalen på Systembolaget. Fortfarande rätt civiliserat.

Det var dagens drama de! Puh.. Det är nästan så att man storknar...

Dagens budgetinköp var dessa:


4 st Short's Huma-lupa-licious IPA (från samköp på BSF)
2 st BrewDog Hops Kill
1 st Nils Oscar Ctrl Alt Delete
1 st North Coast Old Rasputin Bourbon Barrel Aged Stout
1 st Früh Kölsch
1 st St Georgen Bräu Keller Bier
1 st Cigar City Humidor Series IPA

Är nog mest nyfiken på ölen i tysk stil, om jag ska vara helt ärlig.


Själva då? Vad köpte ni? Vad är ni mest nyfikna påKommentarer

 1. Beställt på nätet:
  Cigar City Humidor Series IPA
  La Granja Stout
  Mohawk BRP
  Stillwater Stateside Saison
  Stillwater Existent
  Stillwater Mikkeller Two Gypsies

  I affären:
  Brewdog mixpack
  Brewdog Hops Kill
  Brooklyn Black Chocolate Stout
  Liefmans Cuvée Brut
  Nils Oscar Ctrl Alt Delete
  Schneider Weisse Nelson Sauvin
  Sigtuna East Coast IPA

  Hoppas hoppas att inget skiter sig med e-beställningen nu, för jag är nog mest peppad på Cigar City Humidor Series IPA och Stillwater Stateside Saison.

  Kanske ska plocka på mig några fler Brooklyn-stouts så småningom, om den nu är så bra som alla säger.

  Skippade Old Rasputin, mest för att det kändes så fel med en 10 gånger så dyr öl som Brooklyn BCS som låg på hyllan ovanför :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Wow, grymt inköp! Var riktigt sugen på många av de där (Sigtunas IPA, Schneider, Liefmans, La Granja), men jag håller lite hårt om pengarna nu. Ska till Beer Expo om nåra veckor, och sen Köpenhamn i april.

   Jag tror att Rasputin är värd sitt pris. Köpte en extra som jag delade med en kompis, ska testas ASAP! Men den lär nog finnas kvar på Systemet ett bra tag till, inte många som vill pynta ut 180 spänn för 50 cl öl...

   Radera

Skicka en kommentar