BRYGGNINGAR & RECEPT

På denna sida ämnar jag att samla alla mina bryggder med tillhörande recept, funderingar, lärdomar och taste notes. I utbildande, och avskräckande syfte. Dessa fylls på med ojämna mellanrum..

Längst nere på sidan hittar du "arkivet"

Have fun!


BRYGGNINGAR 2017
#129 THE DELORIAN
pale ale @ ??% ABV
-

#128 ADONKEN
adjunct pilsner @ ??% ABV
-

#127 OLD ALEPH (2017)
double mashed english barley wine @ ??% ABV
-

#126 FRUKTIG
(öl till ett bröllop)
modern pale ale with Mosaic and Ekuanot @ 5,3% ABV
-

#125 RUSTIK
(öl till ett bröllop)
organic farmhouse ale with spelt @ 4,1% ABV
-

#124 PÄRLAN (3)
new england pale ale @ 4,1% ABV
-

#123 GOLDEN FLOW
007 single hop pale ale @ 4,9% ABV

#122 BLOMKAMP (2)
new england pale ale with rooibos @ 4,2% ABV
-

#121 noname collab med Tobias Göth / 99bottles
"wild" pale ale with:
1) 100% Brettanomyces Bruxellensis Trois Vrai
2) S-04 + Yeast Bay Amalgamation
3) S-04 + Yeast Bay Beersel Blend
-

#120 THE CONTINENTAL (3)
biere brut @ ??% ABV

#119 REAL SOLUTION #9 (3)
smoked imperial rye stout with molasses @ 9,8% ABV
-

#118 PARISCADE (5)
(classic) american pale ale @ 5,4% ABV
-

#117 KAI (the last Brunnen G)
english porter @ 5,2% ABV
-

#116 SUMMER(w)HEAT (4)
american pale wheat (w. saccharomyces "bruxellensis" trois) @ 3,86% ABV
-

BRYGGNINGAR 2016 (#102-#115)
BRYGGNINGAR 2015 (#79-#101)
BRYGGNINGAR 2014 (#50-#78)
BRYGGNINGAR 2013 (#26-#49)
BRYGGNINGAR 2012 (#13-#25)
BRYGGNINGAR 2011 (#2-#12)

Kommentarer