VÄLBALANSERAD

En ölblogg

Tre saker att tänka på vid byte av fönster

Är det dags att byta fönster i huset? Då finns det några saker du bör tänka på. Här har vi tagit fram de tre bästa tipsen. saker som många glömmer när de byter fönster och sedan blir varse lite för sent. 

1. Följ stilen

Ditt hus, och även gatan huset finns på, har säkerligen en viss stil. Kanske är det 1800-talshus med en skön klassisk stil eller en funkisvilla. Det spelar inte så stor roll. Det som däremot spelar väldigt stor roll är att man följer den stil som finns. Det ser inte bra ut med fönster som har ett modernt utseende på ett gammalt hus! 

2. Ha koll på prislappen

Det är lätt att stirra sig blind på kostnaden för varje enskilt fönster. Då glömmer man bort att det kan behöva bytas brädfoder, isolering eller plåtdetaljer också. Med ett proffs på att byta fönster i Södertälje får du alltid en offert på den totala kostnaden så du slipper få en chock i efterhand. 

3. Var gör du av dina gamla fönster?

Det finns tre sätt att bli av med sina gamla fönster efter ett fönsterbyte i Södertälje. Man kan åka med dem till återvinningen och slänga dem vilket kan vara det vanligaste sättet. Ett annat sätt är att lägga ut dem till försäljning. Det finns många som vill ha gamla fönster att bygga drivbänkar eller växthus med. Det tredje sättet är att låta glasmästaren ta hand om allt och det är nog det enklaste. Då kan du se på när fönstren byts, och få ett perfekt resultat och slipper ta hand om skräpet!

18 Mar 2022