VÄLBALANSERAD

En ölblogg

Går det njuta av ölen utan cigg?

För många är det som så att öl och cigaretter det hör ihop. Det är många som idag till exempel bara rökar när de festar, eller dricker något med alkohol. Dock är det inte ett måste, och känner du för att försöka sluta, så har jag ett bra tips. Detta är något jag själv har använt mig av. Även jag har tidigare tyckt det ska vara cigg ihop med mina öl. Men inte längre. Det jag använde var en e cigg med e juice. E-cigaretter är alltså en elekronisk form av en cigarett. Den innehåller då e juice med nikotin. Den blir varm, och blir till ånga och det är denna ånga man "rökar".

Lättare sluta röka

Fördelen med en el-cigg är att den e juice man har i, den har olika halter av nikotin. Man kan alltså styra den halten helt själv. Det gör att man kan börja på det man har på sina vanliga cigg men sedan sänka nivån, tills att man kanske klarar sig helt utan. Jag tyckte i alla fall detta var ett lättare sätt att sluta röka, än andra saker jag testat.

Det är lika gott med öl ändå

Öl är gott även utan ciggen, ja nästan godare. Man har ju ett bättre smaksinne när man inte rökar menar jag. Då kan man njuta av ölen på ett bra mycket bättre sätt, än vad man gjorde när man rökade. 

21 Jul 2018